Priima-valmennus

Priima-valmennus inspiraatiokuva

Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Etsitään yhdessä mielekäs ja tehokas tie muutokseen.

Tähtäimessä pitkäaikaiset tulokset ja energinen olo?

Pitkällä kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla kehitämme juuri sinulle sopivat menetelmät päästä tavoitteisiisi ja nähdä potentiaalisi. Tavoitteena on, että oivallat uutta jokaisella tapaamiskerralla. Tuemme sinua koko prosessin ajan ja meiltä saat taatusti hyödyllisiä näkökulmia kunnollisen ravinnon ja monipuoliseen treenauksen saloihin.

Etsitään oikea vire harjoitteluusi. Harjoituksia tehdään niin sisä- kuin ulkotiloissakin ja niissä kehitetään monipuolisesti eri osa-alueita, kuten aerobista- ja lihaskuntoa, notkeutta, tasapainoa ja ketteryyttä. Vaihtelevat treenimuodot ja -ympäristöt pitävät mielesi virkeänä.

Personal Trainer - Vera Tamminen. Kuvan on ottanut Eeva Anundi.

Vera Tamminen

Personal Trainer / Liikuntatieteiden maisteri

Olemme täällä sinua varten


Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle nähdäksesi lisää

Runsaan vuoden olemme tehneet yhteistyötä Veran kanssa ja yhteiset ryhmäliikuntatunnit ovat meillä Prismassa parantaneet työhyvinvointia sekä -tyytyväisyyttä. Palvelu on ollut mutkatonta ja tunnit ovat suunniteltu ajatellen kaupan alan työntekijöitä mm. niska-hartiajumppa. Tunneille voi osallistua kuka vaan iästä ja kunnosta riippumatta.

Elina L.henkilöstöpäällikkö Prisma Kerava

Oma-aloitteinen harjoitteluni kävi yksipuoliseksi eikä muutoksia tapahtunut. Aloitettuamme Veran kanssa yhteistyön tuloksia alkoi näkyä: lihasmassa kasvoi, rasva paloi ja ylimääräiset nesteet hävisivät. Ilman ohjausta ja tukea en olisi päässyt kehityksessäni näin huimasti eteenpäin.

Maria J.nuorisotyöntekijä

Yhteistyö Veran kanssa ylitti kaikki odotukset. Vaikka olen aikaisemminkin liikkunut aktiivisesti, niin treenien monipuolisuus tuli silti yllätyksenä. Koen että neljä kuukautta kestäneen treenijakson jälkeen minulla on eväät huomattavasti tasapainoisempaan ja kokonaisvaltaisempaan harjoitteluun. Ainut asia mikä jäi harmittamaan on se, että en palkannut häntä jo aikaisemmin.

Mikko S.ohjelmistosuunnittelija