Tietoa yrityksestä | Priima-valmennus

Priima-valmennus

Priima-valmennus inspiraatiokuva

Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Tarjoan mielekkeitä ja tehokkaita menetelmiä kohti muutosta.

Hei!

Olen Vera Tamminen, liikuntatieteiden maisteri (Jyväskylän yliopisto), personal trainer ja pilatesohjaaja. Erikoistumiseni on naisten elämäntapa- ja muodonmuutokset. Vuodesta 2009 olen tehnyt töitä naisten parissa.

Asiakkailleni tarjoan kannustavaa, lämminhenkistä valmennuskokonaisuutta, joka kuitenkin pohjautuu akateemisiin tutkimusfaktoihin. Pyrin siihen, että yhteistyömme aikana jokaisella tapaamiskerralla oivaltaisit jotakin uutta treeneihin tai ravintoon liittyen, mutta ennen kaikkea opit näkemään oman potentiaalisi.

Harjoituksia tehdään niin sisä- kuin ulkotiloissakin ja niissä kehitetään monipuolisesti eri osa-alueita, kuten aerobista- ja lihaskuntoa, syviä tukilihaksia, liikkuvuutta ja ketteryyttä. Vaihtelevat treenimuodot ja -ympäristöt pitävät mielesi virkeänä ja auttavat muokkaamaan kehoasi haluamallasi tavalla.

Mikäli haluaisit kuulla lisää metodeistani sekä palveluistani, varaa rohkeasti aika ilmaiseen ensitapaamiseen alla olevan painikkeen avulla. Katsotaan kuinka voisin Sinua auttaa parhaiten.

Personal Trainer - Vera Tamminen. Kuvan on ottanut Eeva Anundi.

Vera Tamminen

Personal Trainer / Liikuntatieteiden maisteri

Olemme täällä sinua varten


Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle nähdäksesi lisää

Runsaan vuoden olemme tehneet yhteistyötä Veran kanssa ja yhteiset ryhmäliikuntatunnit ovat meillä Prismassa parantaneet työhyvinvointia sekä -tyytyväisyyttä. Palvelu on ollut mutkatonta ja tunnit ovat suunniteltu ajatellen kaupan alan työntekijöitä mm. niska-hartiajumppa. Tunneille voi osallistua kuka vaan iästä ja kunnosta riippumatta.

Elina L.henkilöstöpäällikkö Prisma Kerava

Oma-aloitteinen harjoitteluni kävi yksipuoliseksi eikä muutoksia tapahtunut. Aloitettuamme Veran kanssa yhteistyön tuloksia alkoi näkyä: lihasmassa kasvoi, rasva paloi ja ylimääräiset nesteet hävisivät. Ilman ohjausta ja tukea en olisi päässyt kehityksessäni näin huimasti eteenpäin.

Maria J.nuorisotyöntekijä