Ole itsesi Personal Trainer -kirja | Priima-valmennus
Ole itsesi Personal Trainer kirjankansi

Ole itsesi Personal Trainer

Olen Vera Tamminen, liikuntatieteiden maisteri, personal trainer ja pilatesohjaaja. Kutsun sinut jännittävälle matkalle, jonka päätepysäkillä sinua odottaa energisempi elämä ja solakampi vartalo.

Saat minulta kaikki työkalut käteesi miellyttävän lopputuloksen saavuttamiseksi, mutta käytännön puolella sinä toimit itsesi personal trainerina. Yhdeksän kuukauden ajan seikkailet lihaskuntoharjoittelun, kestävyysurheilun sekä kehonhuollon maailmassa omaa punaista lankaasi pitkin, unohtamatta laadukasta ravintoa. Kuuden viikon harjoitusjaksojen ja ravinto-oppaan avulla kehityt tasaisesti, treenaat turvallisesti ja opit hallitsemaan omaa kehoasi. Harjoituksista tulee osa arkeasi. Näytän sinulle, että kehittävää, monipuolista liikuntaa ja pieniä elämäntapamuutoksia on helppo yhdistää muuhun elämään.

Kirja soveltuu kaikille perusterveille kuntoilijoille aloittelijoista liikunnan saralla pidemmälle ehtineille. Ainoina edellytyksinä ovat innokkuus, päättäväisyys ja avoimuus. Jos olet valmis tekemään kärsivällisesti töitä tavoitteesi eteen, tämä on sinun tilaisuutesi.


Kirja on saatavilla e-kirjana Priima-valmennuksen verkkokaupasta. Kirja oli aiemmin myynnissä Akateemisessa Kirjakaupassa, Adlibriksessä, CDON:issa, yms., mutta suurimmasta osasta kauppoja painokset ovat loppuneet.

Siirry Priima-valmennus verkkokauppaan

Kirjaan liittyvät harjoitteluvideot

Kirja sisältää lukuisia harjoitusohjelmia. Alla ovat ohjelmissa mainitut liikkeet kuvattuna. Toistojen määrät ja teoriatieto löytyy kirjasta.

Kotijumppa #1

Kotijumppa #2

Kahvakuulatreenit

Kuntosaliohjelmat #1-#3

Kuntosaliohjelma #6

Katso saliohjelma #6 (PDF-tiedosto)